"Hocaefendi" demedim diyen Ahmet Davutoğlu'nu nasıl utandırdılar

Fettullah Gülen için "Hocaefendi demedim" diyen Ahmet Davutoğlu'nun öyle demediğini yüzüne karşı ses kaydıyla yalanladılar

Katıldığı bir programda Gülen Cemaati'nin lideri Fettullah Gülen için "Hocaefendi demedim" diyen Ahmet Davutoğlu'nu utandırdılar.

Oğuzhan Uğur'un BabalaTv programına katılan Davutoğlu, programın bir bölümünde katılımcılardan gelen, "FETÖ terör örgütü ile geçmişteki ilişkileri" sorularını yanıtlarken Fettullah Gülen için hiç bir zaman "Hocaefendi" demediğini söyledi. 

Katılımcıların, Türkçe Olimpiyatları'nda (Geçmişte Gülen Grubu tarafından düzenli olarak yapılan ve AKP başta olmak üzere sağ siyasetçilerin tamamının hatta sol siyasetçiler ve aydınların da bir kısmının katıldığı etkinlikler) yaptığı konuşmanın metnini, hatırlaması için okuması üzerine Davutoğlu yine itiraz etti ve metnin doğru olmadığını söyledi. 

Metne itiraz eden Davutoğlu, sesli konuşma kaydında Fettulah Gülen'e bahsedilen etkinlikte "hocaefendi" demesinin kendisine dinletilmesi üzerine sadece twitter üzerinden şu esprili paylaşımı yaptı:

Your browser doesn't support video.
Please download the file: video/mp4